Tallers de dansa

ous-cucs-de-seda papallones-cucs-de-seda

Dansa Xalesta neix l’any 1992 de la mà d’Àngels Hugas, mestra i especialista en psicomotricitat i expressió corporal-dansa per a infants. Ella està a la base de totes les creacions dels tallers i fonamenta la filosofia i orientació pedagògica que guia la nostra pràctica.

En el taller de dansa Els cucs de seda  hi ha una introducció sobre la temàtica del taller i seguidament els infants són els protagonistes del procés que prèviament s’ha explicat, fent servir dinàmiques d’expressió corporal i dansa. La part activa dels infants és superior a la dels contes dansats (uns 35 minuts).

Completem la nostra oferta oferint un complet dossier pedagògic, les músiques de les diferents escenes i materials relacionats amb el tema del taller.

Més informació sobre els fonaments pedagògics a Contes dansats

TALLER DE DANSA ELS CUCS DE SEDA

Representació corporal de les diferents situacions per les que passa un cuc de seda.
Posada en escena amb música i utilització dels elements materials que ens calguin per poder-nos sentir cucs que surten de l’ou, que es comencen a moure per primera vegada fora d´ell, que cerquen menjar, inicien la relació amb els altres companys, creixen i acaben creant el seu capoll. Finalment, es trobaran amb la impressionant sorpresa que s’han convertit en papallones!!! I màgicament, i a diferència de les reals papallones dels cucs de seda (que no poden volar), ells sí que podran volar! I molt!

DOSSIER ELS CUCS DE SEDA