Espectacles Familiars

espectacles-familiars

En els espectacles familiars, el meu objectiu és oferir als infants una vivència estètica completa, combinant música, dansa, i uns recursos expressius  i una trama que connectin amb el seu imaginari infantil, ric i efervescent. Estic convençut que poden copsar coses més complexes, profundes i intenses del que sovint creiem. La nostra intenció és que l’espectacle sigui atractiu per a tots el públics: que interessi  tant als infants com als adults.

Paral·lelament, i a l’igual que en els meus contes, poso èmfasi en la transmissió de valors i de coneixements, en major proporció d’uns o altres en funció de l’espectacle.

En aquest sentit, la meva vocació i formació en Filosofia (en soc llicenciat per la UAB) i el meu interès en l’educació en valors i la  divulgació científica serveixen a aquest propòsit.

A continuació, el detall dels espectacles familiars:

Multidisciplinari

La casa encantada

Un original i atractiu espectacle  multidisciplinari que combina música, dansa, clown, manipulació d’objectes, projeccions d’ombres i de  vídeo… 

Espectacles de divulgació científica

Amb la Companyia Javier Villena vam crear 2 espectacles de divulgació de la física quàntica i la nanotecnologia:

Nanoland i Nanomàgic

Contes dansats interactius

Amb la companyia Dansa Xalesta tenim:

Els contes d’en Pau

Per a educació infantil. Música i dansa. Transmetre continguts i educar en valors a través de la música, la dansa i l’expressió corporal. 

Clown, circ, teatre de carrer…

Amb el col.lectiu SabaCirc tenim un repertori d’espectacles de teatre de carrer i de circ social. També, en preparació, l’espectacle Re-cor-des.

Finalment, amb el grup Tria3 teatre disposem d’un espectacle sobre la Colla de Sabadell: La Colla.