Teatre i dansa a les Escoles

Portem el teatre i la dansa a les escoles.

No cal que us desplaceu. Ho fem nosaltres. Facilitem l’accés a diverses experiències artístiques i educatives minimitzant costos i complexitats logístiques.

Propostes adaptades als espais propis de l’escola:  gimnàs, sala de psicomotricitat, sala d’actes…

Oferim:

Contes dansats interactius per a educació infantil

Contes on la dansa i la música són tan importants, si més no, que la paraula. Una part final participativa dels infants enriqueix poderosament l’experiència. Amb la a companyia Dansa Xalesta: Els contes del Pau.

Contes educatius

Transmissió de coneixements i alhora educar en valors. Educació infantil i primària: Els contes d’en Keke Shuga.

Divulgació científica

Proposta teatral de petit format de divulgació de la física quàntica i la nanotecnologia.  Tercer cicle d’educació primària i educació secundària. Amb el Dr. en Químic i nanotecnòg Jordi Díaz oferim propostes artístiques de divulgació cinetífica. La més recent, Supernano, una aventura a Nanoland.

Teatre a l l’institut

Obra teatral amb diversos llenguatges expressius (teatre físic, clown, butoh…) per abordar un període concret de la història cultural del nostre país protagonitzat per la Colla de Sabadell. Per a educació secundària i Batxillerat. Amb Tria3 teatre: La Colla.

Extraescolars i tallers

Amb la companyia Dansa Xalesta oferim tallers i extraescolars de dansa i expressió corporal, i amb el col·lectiu Sabacirc, de circ.

Per tot això: no cal que us preucopeu. Nosaltres ens encarreguem de portar el teatre i la dansa a les escoles.